15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Estando contigo

Mentoring projects

Sinopsi

Tres dones de la Secció Femenina han de creuar l’Europa dels anys seixanta per entregar al Papa el braç incorrupte de Santa Teresa, la relíquia més preuada del dictador. El seu objectiu: exportar els valors de l’autèntica dona espanyola.

Bio/Filmo

Rebeca Serrada (Salamanca, 1992) és graduada en Comunicació Audiovisual per la USAL, i va completar els seus estudis amb el màster de Guió de la UPSA. El seu projecte de sèrie Las Carolinas, coescrit amb Diego Zúñiga, va ser guanyador de la IV Edició de Dama Ayuda Series i del tercer Madrid Pitchbox. Així mateix, la seva sèrie Destape, coescrita amb el Diego, va ser seleccionada al Conecta Fiction 5. Actualment resideix a Madrid i des de 2018 treballa com a guionista a la productora d’animació Sunnyside UP Studios.
Diego Zúñiga (Jaén, 1991) es va formar en Comunicació Audiovisual a la USAL i té el màster de Guió de Ficció de la UPSA. És guionista del curtmetratge multipremiat Princesa de hielo, produït per El Deseo. El seu projecte de pel·lícula Estando contigo, coescrit amb Rebeca Serrada, va ser guanyador de la VII Edició de Dama Ayuda. En l’actualitat resideix a Madrid, on l’any 2018 fundà, també amb la Rebeca, la companyia teatral La Calufa, amb la qual han produït les obres Bruto o neto i Raphael.