16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Oficials

Camagroga

Presencial
Online
Sinopsi

L'Horta de València és un centre privilegiat de l'agricultura mediterrània. Ha sobreviscut fins als nostres dies, però des de les últimes dècades està patint un procés de deteriorament en què han desaparegut grans extensions de planures fèrtils. “L'Horta s’està morint”, clamen els agricultors. Un dels últims que queden és Antonio Ramón, que continua aquí per transmetre a la seva filla Inma els seus coneixements de la terra i del cultiu de la xufla. Camagroga segueix el seu treball i el de la seva filla durant tot un any, i enregistra un cicle complet de la terra. Una elegia del treball, la terra, l'herència i la resistència.

Bio/Filmo

Alfonso Amador (Madrid) és director, guionista i dramaturg. El seu curt 9,8 m/s² (1998) va formar part de la Selecció Oficial del Festival de Cannes. Altres dels seus treballs són El present (1995), Tot el que necessites per fer una pel·lícula (2002), Enxaneta (2012) i 50 dies de maig (assaig per a una revolució) (2012).


⇨ En el marc de l'Alternativa d'enguany, Sergi Dies oferirà una masterclass per endinsar-se en les peculiaritats de l’ofici del muntatge prenent com a objecte d’estudi el llargmetratge Camagroga.

Pots seguir la conversa que el grup de Joves Programadors Moving Cinema a l’Alternativa ha mantingut amb Alfonso Amador al nostre canal de YouTube.


Veure l'entrevista que vam fer a Alfonso Amador a YouTube.