16-29 NOV. 2020
Presencial + Online

Hall Convoca. Microcurts

Online

Aquest novembre, l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona, arriba a la 27a edició! Acabem de tancar la convocatòria per a l’Alternativa Oficials i Cinema Pendent, però ens alegra obrir-ne una altra en el marc de l’Alternativa Hall (recordes què hi vam fer l’any passat?). Així donem continuïtat al que s’està convertint en un costum que ens encanta, dirigit a tothom que vulgui ampliar els seus horitzons estiuencs…

El petit repte creatiu que us proposem és el següent: presentar un microcurtmetratge sobre art i artistes plàstiques, visuals, musicals, arquitectòniques, literàries, escèniques, corporals… Quan parlem d’horitzons amplis és tal com ho diem; de fet aquesta llista no és excloent en absolut. Sorprèn-nos!

Seleccionarem els microcurts que ens agradin més per projectar-los al Hall virtual: aquest any hem d’adaptar els nostres plans festivalencs a la famosa «nova realitat», de manera les peces seleccionades en aquesta convocatòria es projectaran online.

El públic del Hall decidirà quina és la millor, i la peça guanyadora s’emportarà dos abonaments pel festival. Hi haurà un altre premi sorpresa, atribuït pel comitè de selecció de l’Alternativa, que us revelarem a mitjans de setembre… Quina intriga!

Ah! Petit recordatori de summa importància: si l’anomenem microcurt és perquè ha de tenir una durada màxima d’1 minut.

Que la inspiració us acompanyi!

(Foto: Bosque, Sergio Piña i Rafa Castañer, 2019)

Informació

  • La convocatòria està tancada
  • Moltes gràcies a tots els que hi heu participat
  • Veurem les resultats durant el festival