16-29 NOV. 2020
Presencial + Online

VII Pitching Forum Convocatòria

Guionistes Associats de Catalunya obre la convocatòria del VII Pitching Forum de llargmetratges, en el marc de les activitats de Cinema Pendent de l’Alternativa. Aquest any presenta reptes nous, però ara més que mai hem de lluitar per fomentar el talent a partir del guió.

Es podran presentar projectes de llargmetratge fins al 30 de juliol de 2020. A partir d’aquesta data, una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes per participar al Pitching Forum. Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller conjunt de pitch (l’any passat les formacions van córrer a càrrec d’Ana Sanz-Magallón i Marian Sánchez Carniglia).

Finalment, es durà a terme un pitch davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, que tindrà lloc en el marc de l’Alternativa, els professionals assistents podran sol·licitar trobades one-to-one amb els autors dels projectes. A l’edició de 2019, al tribunal hi va haver representació de TV3, Filmax, BTeam Pictures i el Festival de Rotterdam.

En cas que, per raons sanitàries derivades de la covid-19, no es pugui o sigui desaconsellable dur a terme presencialment el Pitching Forum o alguna de les seves activitats formatives prèvies, aquestes es realitzaran online.

El VII Pitching Forum del GAC és possible gràcies al suport de FAGA (Fòrum d'Associacions de Guionistes Audiovisuals), SGAE Catalunya, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i la ILC (Institució de les Lletres Catalanes).

Informació

  • Termini: fins al 30 de juliol de 2020
Convocatòria tancada
Amb la col·laboració de
GAC