Hall

El camino de Lupita

Presencial
Sinopsi

Davide Andreoli, Jordi Palanco, Hans Üdo Bräendle, Emilio Abreu i Loraine el Ghobari, vinculats a Arrels Fundació,  saben molt bé què és viure al ras. Ells són els realitzadors d'El camino de Lupita, una pel·lícula breu i íntima sobre i amb les persones sense sostre que mostra com una jove, la Lupita, s'enfronta a les batalles del dia a dia d'aquesta realitat.

Bio/Filmo

The Missing City Stars som un petit grup de realitzadors de documentals amb una gran missió. El nostre objectiu és donar veu als grups minoritaris per ajudar-los a elaborar els seus propis films documentals.
A través d’una sèrie de tallers dirigits per professionals del cinema, els participants aprenen tècniques clau per a la realització de pel·lícules. La idea del curtmetratge prové dels participants del projecte, i The Missing City Stars els proporciona les eines i l'equipament necessaris per a desenvolupar la seva pròpia producció, així com el suport i l'orientació d'un director de cinema i d'un equip complet de professionals.
El procés pretén fomentar les relacions intercomunitàries i treure a la llum les diferents societats, cultures i religions d'una ciutat.