12-18 novembre 2018

L'Alternativa Professionals

6è Mentoring Projects

L'Alternativa Professionals - 6è Mentoring Projects
Mentoring Projects 2018

Mentoring Projects és la trobada que l’Alternativa Professionals organitza des del 2013 amb la col·laboració de Catalan Films & TV. El seu objectiu és generar oportunitats de producció i distribució per al cinema emergent, impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les possibilitats del sector audiovisual, aprofitant el potencial del certamen com a plataforma de visibilitat del cinema independent.

A partir d’una convocatòria es van escollir 18 projectes audiovisuals, dels quals se n’han seleccionat quatre perquè participin en un taller de desenvolupament de projectes. Aquest tindrà lloc el 13 i 14 de novembre i anirà a càrrec de Pau Subirós, productor i guionista a El Kinògraf.

Projectes seleccionats

L’empresa de postproducció i efectes digitals Antaviana Films atorgarà el premi al projecte més original i viable de tots els seleccionats. El premi Antaviana està valorat en 2.500 € i consisteix en la masterització digital DCP de l’obra escollida.

L’empresa Kinolux de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica professional donarà al projecte amb millor fotografia al teaser o millor disseny del dossier un premi consistent en 1000 € en material d’il·luminació de cinema digital, disponible en el moment del rodatge i, dins del termini d’un any des de la concessió del premi.

L’Alternativa Professionals segueix col·laborant amb el Primer Test del REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona, per al qual proposarà un dels projectes seleccionats en fase de postproducció.

D’altra banda, el premi Pitching Dones Visuals Acció Curts de Dones Visuals ha quedat desert per no haver rebut cap candidatura amb les característiques adequades.

Els premis es donaran a conèixer durant la cerimònia de lliurament de premis de l’Alternativa, el dissabte 17 de novembre.

INFORMACIÓ

AMB EL SUPORT DE