13-19 novembre 2017

L'Alternativa Professionals

Jornada CIMA CAT CURTS

L'Alternativa Professionals - Jornada CIMA CAT CURTS

CIMA Catalunya, en col·laboració amb l’Alternativa Professionals i La Bonne, organitza aquesta jornada en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, amb l'objectiu de fer créixer projectes de curtmetratges dirigits per dones. CIMA CAT CURTS facilitarà la connexió entre les creadores dels projectes i potencials productors o experts del sector que els puguin oferir orientació. Se seleccionaran 12 projectes dels que es presentin a la convocatòria de CIMA Catalunya. Un cop hagin estat anunciats en públic i després d’una jornada de formació, les seves responsables accediran a una tanda d’entrevistes (One-to-One CIMA CAT CURTS) amb professionals del sector. A més, les obres optaran a un premi al millor pitch, que es donarà a conèixer durant la cerimònia de clausura de l'Alternativa.

CIMA CAT CURTS posa en contacte directores emergents, ja siguin de ficció, documental o animació, amb productores del sector audiovisual de Catalunya, amb l’objectiu d’impulsar els seus projectes de curtmetratges. La iniciativa, de CIMA Catalunya, està orientada a potenciar una major presència de dones en l'àmbit audiovisual i ser un punt de trobada que connecti i inspiri la reactivació de la indústria.

La mentora dels projectes d’aquesta primera edició de CIMA CAT CURTS serà Mercedes Martínez Abarca, Film Programmer/Industry Advisor (International Film Festival Rotterdam - IFFR, Abycine Festival de Cine de Albacete i Festival Internacional de Cine de Gijón - FICX).

Informació

  1. Jornada CIMA CAT CURTS
  2. Dimecres 15 de noviembre, de 10 a 12 h
  3. Sala Raval CCCB
  4. Entrada gratuïta
  5. Aforament limitat
  1. One-to-One CIMA CAT CURTS
  2. Dimecres 15 de noviembre, de 12 a 13.30 h
  3. Sala Raval CCCB
  4. Accés tancat