11 - 19 novembre 2011
Secciones Paralelas

Seccions Paral·leles

Presentació

Les Seccions Paral·leles volen mostrar a l'espectador tota la riquesa estètica i cultural que ha generat el cinema independent al llarg de la història.

Per fer-ho, mostren tant la producció dels creadors més joves com també retrospectives, homenatges, films desconeguts de creadors consagrats i cinematografies poc conegudes, que aporten múltiples veus i representacions del món que motiven i enriqueixen el nostre imaginari.

Per sobre de tot, aquestes seccions presenten al públic un ampli ventall de treballs que trenquen les convencions a la recerca d'una escriptura personal i de la llibertat creadora. Un cinema que continua sent, ara més que mai, una important arma, una finestra que mostra altres valors i actituds al marge del discurs oficial.

Ja podeu consultar tota la informació sobre les Seccions Paral·leles de l'Alternativa 2011 Mirades del Sud. Documental Argentí, Petits Experiments, Translacions: cinema documental independent a Turquia, Un narrador d'històries. Patricio Guzmán, Panorama i Alain Cavalier, que visitarà el festival.

Secciones Paralelas