11 - 19 novembre 2011
Palmarès l'Alternativa 2011
l'Alternativa 2011

L'Alternativa

Presentació

Gràcies per compartir amb nosaltres la 18ª edició de l'Alternativa!

Aquest any, després d'haver rebut unes 2.000 pel·lícules, 46 treballs de 26 països han competit a les Seccions Oficials: un panorama de la cinematografia independent contemporània, testimoni d'una comunitat efervescent al marge del circuit comercial. Els nostres jurats han repartit premis i mencions especials entre 7 films i el nostre públic ha escollit el seu curtmetratge favorit.

Hem presentat 6 Seccions Paral·leles i cadascuna d'elles revela filmografies insòlites o de circulació molt reduïda, incloent una sessió de cinema familiar, acompanyades per taules rodones i una jornada per a professionals.

La secció Escoles de cinema ha completat una setmana plena d'activitats i, un any més, hem gaudit la Pantalla Hall, amb una programació rica i diversa en un entorn excepcional.

Ha estat sincerament un plaer compartir amb professionals vinguts d'arreu del món i un públic nombrós i participatiu les projeccions, activitats i trobades generades des del festival, i ja estem treballant per a que l'any proper sigui igual o més enriquidor per a tothom.

Moltes gràcies!

l'Alternativa 2011

Notícies

Catàleg l'Alternativa 2011
La dernière année

L'Alternativa a Filmin

L'Alternativa 2011 s'ha acabat, llarga vida a l'Alternativa. Podeu veure films de la 18ª edició del Festival (inclós el premi de llargmetratge de no ficció La dernière année) a Filmin fins el 30 de novembre.

Filmin

J'attend une femme

L'Alternativa a Paris

Carta blanca per a l'Alternativa al 13è Festival of Different and Experimental Cinemas de Paris on presentarem un programa de curtmetratges.

6  - 11 Decembre 2011
Voutes, 19 rue des Frigos, 75013 Paris