Facebook Twitter
 
 

L'Alternativa 2009. Festival de Cinema Independent de Barcelona

L'Alternativa 2009

L'Alternativa ha viscut un any molt atrafegat... El festival ha viatjat per nou ciutats, presentant programes especialment seleccionats, obrint portes i ampliant el públic amb el qual compartirem les pel·lícules del festival. I malgrat que l'aventura que suposa organitzar la setzena edició de l'Alternativa ha exigit molts esforços, al final ha resultat molt gratificant.

Després de rebre 1.720 pel·lícules de 79 països, 60 treballs competeixen en les seccions oficials: un panorama de la cinematografia independent contemporània, testimoni d'una comunitat efervescent al marge del circuit comercial.

Presentem cinc seccions paral·leles, cadascuna de les quals descobreix filmografies insòlites o de circulació molt limitada, acompanyades per taules rodones i altres espais per al debat. També proposem un seminari de bandes sonores.

Una setmana farcida d'activitats completa la secció Escoles de cinema i, un any més, torna Pantalla Hall, amb una programació rica i diversa en un entorn excepcional. Estem molt agraïts de ser aquí una altra vegada.

 
XHML CSS Firefox