Fitxa Film

Seccions Paral·leles - Peter Brook

Moderato Cantabile
Peter Brook
França / Itàlia, 1960
35mm (35mm). 105min. Blanc i negre


Dilluns 19
20:30h
Instituto Francés


Guió: Marguerite Duras, Gérard Jarlot
Repartiment: Jean Moreau, Jean-Paul Belmondo, Pascale de Boysson, Jean Deschamps, Didier Haudepin, Colette Régis, Valeric Dobuzinsky

Sinopsis: En una treball que li va valer el premi a la millor actriu a Cannes, Jeanne Moreau interpreta una esposa i mare que es converteix en testimoni d'un assassinat i més tard coneix una altra persona (Jean-Paul Belmondo) que va presenciar el mateix crim. El film va ser el primer guió de Duras després d'Hiroshima, mon amour.

Bio: Peter Stephen Paul Brook (Londres, 1925) estudià a la Westminsters School, la Gresham's School i es formà en Belles Arts a Oxford. Debutà com a director el 1945 al Birmingham Rep, després de ser descobert per Barry Jackson i quan comptava només 20 anys. Entre el 1947 i el 1950 va dirigir la Royal Opera House. Durant els anys 50 va treballar en moltes produccions a Europa i els Estats Units i el 1962 tornà a Stratford-upon-Avon per unir-se a la Royal Shakespeare Company (RSC), que s'havia establert feia poc. Al llarg dels anys 60 dirigeix una gran quantitat de produccions pel RSC i el 1970 entra a formar part del Centre Internacional per a la Investigació Teatral de París, on actualment treballa com a director.

 
top ^