Fitxa Film

Seccions Paral·leles - Jove cinema mexicà

Mil nubes de paz cercan el cielo: amor, jamás acabarás de ser amor (Mil núvols de pau envolten el cel: amor, no acabaràs mai de ser amor)
Julián Hernández
Mèxic, 2003
35mm (35mm). 80min. Blanc i negre


Dissabte 24
19:30h

Producció: Roberto Fiesco, Mil nubes-Cine, Cooperativa Cinematográfica Morelos, CONACULTA, IMCINE, FONCA, Dirección General de Actividades Cinematográficas de la UNAM, Fundaciones MacArthur-Rockefeller, Technikos Post, Titán P, [email protected], (5255) 54485339
Fotografia: Diego Arizmendi
Muntatge: Jacobo Hernández, Emiliano Arenales
Guió: Julián Hernández
Música: Federico Ibarra
Repartiment: Juan Carlos Ortuño, Juan Carlos Torres, Perla de la Rosa, Salvador Álvarez, Rosa María Gómez

Sinopsis: Durant set dies, Gerardo, un adolescent homosexual, deambula per Ciutat de Mèxic. Prova de trobar algú que sigui capaç d'aclarir-li el secret que s'amaga en les línies d'una carta de comiat que li va deixar Bruno, un amant efímer a qui estima, tot just dos dies després d'haver-lo conegut. En el seu recorregut s'enfronta amb persones que han oblidat la seva necessitat d'estimar i de ser estimats i que són incapaços d'oferir-li l'afecte que li cal per continuar viu.

Premi Teddy per al millor film gay/lèsbic a la Berlinale de 2003, el primer llargmetratge de Julián Hernández és una melangiosa meditació sobre l'amor i la solitud.

 
top ^