ACREDITACIONS DE PROFESSIONALS IFN

La IFN - INDEPENDENT FILM NETWORK convida als PROFESSIONALS a l'Alternativa.

Durant el festival, els professionals (programadors, distribuïdors, exhibidors i productors) podran assistir a la projecció d'unes 300 pel·lícules.

A més a més, tindran a la seva disposició un servei de vídeo a la carta on podran visionar tots els films que entren a concurs (curtmetratge, animació, documental i llargmetratge), una selecció internacional de films d'escoles, així com les obres projectades a la Pantalla Hall. Les pel·lícules es podran consultar en vídeo o DVD durant la setmana del festival.

Els convidats també podran visionar les recopilacions en DVD que l'Alternativa ha preparat en els darrers anys i que contenen el millor de les passades edicions i que s'han programat en festivals i mostres internacionals (Madrid, Palma de Mallorca, Sevilla, Granada, Milà, Bolonya, París, Ibbenbüren -Alemanya, Buenos Aires, Bogotà, Austin -Texas, Sant Petersburg, Shangai, Lisboa, Roma...).

Per a formar part de la IFN durant el festival (acreditació i accés al vídeo a la carta), cal enviar un correu electrònic explicant les vostres activitats i interès pel nostre festival.

ACREDITACIONS: Enviar sol·licitud a (Data límit: el 8 de novembre)

 

IFN. INDEPENDENT FILM NETWORK

La Independent Film Network (IFN) o Xarxa de Cinema Independent és un portal d'Internet dedicat al cinema independent creat l'any 2000. És un projecte de La Fàbrica de Cinema Alternatiu en col·laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Durant l'any, la IFN recopila informació de les activitats de l'Associació (elaboració de programes itinerants, presència en taules rodones, seminaris) i de les activitats dels seus membres en festivals, premis, estrenes, cursos, etc.

La web també conté una base de dades de professionals que hem anat coneixent al llarg de les diferents edicions del festival. Els apartats d'aquesta base de dades són: producció, promoció, distribució, exhibició, festivals, escoles, escoltar i veure cine.

Druant el festival, la IFN ofereix als productors, distribuïdors, programadors i exhibidors un espai per veure les obres seleccionades.

Més informació a IFN

 
top ^