TALLER D'INTRODUCCIÓ AL SUBTITULAT I L'AUDIODESCRIPCIÓ

Taller d'introducció al subtitulat i l'audiodescripció

Aquest taller pretén introduir als alumnes en la subtitulació per a persones amb discapacitat auditiva i en l'audiodescripció per a persones amb discapacitats visuals. Serà impartit per professors i tècnics del CESyA (Centro Español de Subtitulado y Audiodescripción).

Es començarà amb la presentació dels continguts teòrics que permetran assimilar la fase pràctica per tal d'aconseguir aquests objectius:

  1. Proporcionar a l'alumnat una visió de conjunt de les tècniques d'accessibilitat als mitjans de comunicació audiovisual.
  2. Explicar les normes d'estil i els formats del subtitulat per a sords.
  3. Utilitzar diversos sistemes per produir serveis d'accessibilitat als mitjans audiovisuals.

Impartit per Ángel García Crespo.
Coordinadora tècnica: Iratxe Quintana



Ángel García Crespo (Madrid, 1963) és Doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Madrid i és professor de la Universitat Carlos III de Madrid. A banda d'ocupar el càrrec de subdirector de Planificació Docent de l'Escola Politècnica Superior i de ser director del Grup d'Integració de Sistemes Avançats, és responsable de l'Àrea de Sensibilització Social del CESyA (Centro Español de Subtitulado y Audiodescripción), que centra la seva atenció en activitats per a nens de primària i nous creadors. És també secretari de l'Institut de Desenvolupament Tecnològic i Promoció de la Innovació Pedro Juan de Lastanosa.

Al llarg de la seva trajectòria laboral, ha participat activament en projectes de la Unió Europea i del CICYT (Centro de Investigación Científica y Tecnológica), entre d'altres. És autor de més d'un centenar d'articles en congressos i revistes nacionals i internacionals.

Dilluns,
19 de novembre de 2007

De 19:30 a 21:30,
Sala Mirador del CCCB
Entrada gratuïta


Inscripció prèvia
Info: 93 306 41 00 d'11h a 13h
Contacte:


Formulari d'inscripció

 
top ^