MASTERCLASS PAUL BUSH

Paul Bush Masterclass

Per celebrar la retrospectiva de la seva filmografia durant la present edició de l'Alternativa, Paul Bush ens presentarà el seu treball com a cineasta independent al llarg de vint anys i ens explicarà les idees en què es basen els seus films així com les tècniques i les forces econòmiques que els conformen. La sessió estarà il·lustrada amb fragments de films, entrevistes, documentals del treball en procés, guions i episodis pilot.

Discutirà de quina manera és possible reconciliar les diferències entre l'art i el cinema experimental, l'ensenyament i la producció de films, la publicitat i l'avantguarda per dur a terme obres personals i desafiadores en la primera dècada del segle XXI.

Paul Bush (Londres, 1956) estudià belles arts al Goldsmiths College i començà la seva filmografia el 1978, després de la seva experiència a la London Filmmakers Co-op. Del 1981 al 1993, va ensenyar direcció tot establint un taller de pel·lícules en 16mm a la South London. Ha impartit conferències i ha estat tutor de nombrosos cursos d'art i cinema a tot el món, incloent el Media Academy de Colònia, el National Film Board de Canadà, el Netherlands Institute of Animation Films, el CalArts de Califòrnia, el Centro Sperimentale di Cinematografia de Torí, la HGK Lucerne de Suïssa, el Royal College of Arts i el National Film and Television School d'Anglaterra.

Amb la col·laboració del British Council.

Dimecres,
21 de novembre de 2007

16:00-20:00, CCCB
Entrada: 25 euros

Inscripció prèvia
Info: 93 306 41 00 d'11h a 13h
Contacte:


Formulario de inscripció

 
top ^