18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Las hostilidades

Oficials

Presencial
Online
Sinopsi

Las hostilidades ens porta endinsar-nos a Santa Lucía (Mèxic), un poble de passat tranquil però que ara viu sota l’amenaça d’una violència i d’una inseguretat omnipresents, i on la joventut sembla que hi té poques sortides.

El debut en la direcció de M. Sebastian Molina analitza la recerca d’una identitat i d’un sentiment de pertinença, a través de testimonis en off de familiars i amics que alterna amb paisatges quotidians del barri. A manera de retrat del lloc i de la seva gent, ens mostra el que significa la vida en una població perifèrica abandonada a la seva sort.

Bio/Filmo

M. Sebastian Molina (Mèxic, 1997) va estudiar Història de l’Art a la Universitat Iberoamericana, i Cinematografia al Centro de Capacitación Cinematográfica de Ciutat de Mèxic. El 2018 va participar com a director de fotografia en el curtmetratge Aguamiel i el 2109 va firmar el curtmetratge Amok. Las hostilidades, el seu debut en el llargmetratge, va rebre un dels premis Work in Progress del Fondo Gabriel Figueroa en el marc del Festival Internacional de Cinema de Los Cabos, i el premi Ojo al millor llargmetratge documental mexicà al Festival Internacional de Cinema de Morelia, abans d’iniciar la seva carrera internacional.