18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Joves i l’Alternativa

Joves

Apropar la programació del festival a joves

Des de fa ja anys, l’Alternativa, Cinema en curs i Moving Cinema sumen energies i experiències per apropar la programació del festival a joves des de diferents perspectives. Gràcies a Cinema en curs i Moving Cinema i a la implicació del professorat, desenvolupem propostes que motiva els i les joves a descobrir i analitzar creacions cinematogràfiques diverses, elaborar textos sobre els films i preparar presentacions públiques.


Joves programadors

Enguany el grup de Joves Programadors Moving Cinema són vint estudiants de 2n de batxillerat de l’Institut Doctor Puigvert. Després de visionar diverses pel·lícules, han seleccionat A los libros y a las mujeres canto, que presentaran amb la directora, María Elorza.

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a l’Alternativa 2022 està format per Maria de los Angeles Coo, Isamar Embalo, Samaí Gallegos, Miguel Girón, Maria Isabel Ivanova, Tian Ci Jiang, Nora Jiménez, Najwa Martínez, Àlex Méndez, Jairo Montes, Ariadna Morey, Aleix Oliver, Aina Paris, Neshua Puig, Íria Suárez, Lexy Velasquez, Laia Vera, Dunia Villanova i Joel Viñas, amb l'acompanyament de la professora Carol Vega.

La proposta es desenvolupa en el marc del projecte europeu Moving Cinema, liderat per l’associació A Bao A Qu.


Sessió de curts per a grups de batxillerat

A la Sessió de curts per a grups de batxillerat hi veurem Cuerdas, d’Estibaliz Urresola Salaguren, i Caballo de espuma, de Juanjo Rueda, cineasta amb qui conversarem després de la projecció del seu film. 

Amb la participació de Juanjo Rueda.

Conduïda per A Bao A Qu en el marc dels programes Cinema en curs i Moving Cinema.


Joves Espectadors

Amb la col·laboració d’A Bao A Qu, en el marc del projecte Moving Cinema, animem joves estudiants de batxillerat i ESO a assistir a algunes de les sessions programades.

Amb la col·laboració de
A Bao A Qu
Moving Cinema
Cinema en curs