18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Laboratori de desenvolupament de projectes

Cinema Pendent

Presencial

Directors/es, guionistes i productors/es de quatre projectes de llargmetratge de ficció o híbrid en fase de desenvolupament són seleccionats per participar en aquest laboratori de quatre dies de durada. S’hi treballa entorn dels quatre projectes tenint-ne en compte el concepte, l’estructura, el desenvolupament narratiu i l’estil cinematogràfic. El laboratori utilitza metodologies basades en la interacció entre els participants, amb l’objectiu que autors i productors tinguin una millor comprensió del seu propi projecte i un pla de treball per al seu desenvolupament posterior.


Pau Subirós és guionista, director i productor. En la seva filmografia trobem títols com ara El código interior (2020), La clàusula Balcells (2019), Staff Only (2019) o La plaga (2013). El seu treball li ha valgut diversos guardons nacionals i internacionals, entre els quals destaquen dos premis Gaudí, a la millor pel·lícula i al millor guió, per La plaga.

Ha escrit El productor accidental (Anagrama, 2015), un assaig narratiu que s’ha convertit en títol de referència a molts cursos de producció cinematogràfica. Actualment combina els seus projectes cinematogràfics amb la docència al grau de Comunicació Audiovisual de la UPF i amb col·laboracions en mitjans de comunicació, a més d’oferir serveis de consultoria de guió.

  • Viernes 18 de noviembre, de 16 a 20 h (tutorías individuales)
  • Sábado 19 de noviembre, de 12 a 14 y de 16 a 18 h (tutorías individuales)
  • Lunes 21 de noviembre, de 10 a 14 h
  • Martes 22 de noviembre, de 10 a 14 h
  • Aula 2 CCCB
  • Acceso concertado
Pau Subirós