15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Rendir los machos

Oficials

Presencial
Sinopsi

Quan el pare mor, imposa una última voluntat en el seu testament com a condició perquè els fills puguin cobrar l’herència. Alejandro i Julio Cabrera han d’anar caminant fins a l’extrem sud de Fuerteventura amb els set bocs més cotitzats de l’illa i regalar-los a la família històricament antagonista dels Cabrera. Més de 100 kilòmetres a peu per un desert erm i dos germans que s’odien.

El director canari David Pantaleón debuta en el llargmetratge amb aquesta història universal de caràcter autòcton. El relat clàssic de la rivalitat entre germans, en un context desèrtic amb aires de western i to de road movie.

Bio/Filmo

David Pantaleón (Valleseco, Gran Canaria, 1978) és llicenciat en Art Dramàtic per l’Escuela de Actores de Canarias. A partir de 2006 va iniciar la seva trajectòria com a director de curtmetratges, amb els quals ha participat en festivals com ara Rotterdam, Oberhausen, Vila do Conde, Odense, Rio de Janeiro, dokumentArt o l'Alternativa, on ha presentat títols com ara El polinizador (2016), Fiesta de pijamas (2015), Tres corderos (2015) i La pasión de Judas (2014).