16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Paral·leles

A media voz

Presencial
Online
Sinopsi

La correspondència entre dues cineastes cubanes és el punt de partida d’aquest documental autobiogràfic. Patricia y Heidi, amigues des de la infància, fa 15 que es van separar per emigrar a Europa. Tot recordant el seu país i compartint les experiències de la seva vida actual a l’estranger, connecten de nou gràcies a la direcció cinematogràfica. A media voz és un viatge íntim i emotiu i una reflexió sobre l’amistat, la maternitat i les fronteres. Un relat que mostra els reptes, les arrels i els trajectes d’una generació sencera.

Bio/Filmo

Heidi Hassan (Cuba, 1978) es va graduar en Direcció de Fotografia a l’EICTV de San Antonio de los Baños (Cuba) el 2002, i més tard va ampliar la seva formació amb un diploma de l’Haute école d'art et de design de Ginebra. Combina la seva feina com a directora amb nombroses col·laboracions com a directora de fotografia.
Patricia Pérez (Cuba, 1978) es va graduar en Direcció d’Actors a la Universidad de las Artes de l’Havana el 2000, i va obtenir el títol de cineasta a l’EICTV. Des de 2003, viu i treballa a Espanya. Ha dirigit i escrit diversos documentals de creació.


Veure l'entrevista que vam fer a Patricia Pérez a YouTube.


Pots seguir la conversa que el grup de Joves Programadors Moving Cinema a l’Alternativa ha mantingut amb Heidi Hassan i Patricia Pérez al nostre canal de YouTube.