16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Oficials

Big Big Big

Presencial
Online
Sinopsi

Una parella decideix veure la mateixa pel·lícula trenta vegades. L’escollida és Big, un èxit comercial dels vuitanta protagonitzat per Tom Hanks. Al llarg dels visionats els acompanyen familiars i amics que van fins a casa seva, a la perifèria de Madrid, per veure la pel·lícula i comentar-la davant d’una càmera. El resultat és aquest film, un assaig metafílmic que mostra els efectes de la sobreexposició a un mateix producte cultural. I alhora és un retrat col·lectiu que revela l’experiència de cada individu davant de la pantalla.

Bio/Filmo

Carmen Haro és doctora en Comunicació i Ciències Socials. Investigadora i professora a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, actualment coordina el Grupo de Estudios Críticos del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i desenvolupa un projecte d'art col·laboratiu al Centro de Creación Contemporánea Matadero Madrid.
Miguel Rodríguez Pérez és graduat en Comunicació Audiovisual, amb un màster de LAV (Madrid). El 2017 va realitzar el seu primer llargmetratge, La isla, estrenat al Festival Europeu de Cinema de Sevilla. El seu videoassaig Hollis (2018) va ser inclòs a la llista The Best Video Essays of 2018 del British Film Institute.


⇨ Veure la presentació de Big, Big, Big que Carmen Haro i Miguel Rodríguez ofereixen a recen en YouTube.