12-18 novembre 2018

L'Alternativa Hall

Hall Enfoca: 25 anys en 25 curts

En aquesta secció temàtica, que ocupa una franja horària diària fixa, s’enfoca un tema en el qual anirem aprofundint durant tot el festival.

Amb motiu del nostre 25è aniversari hem comissariat una selecció de 25 curtmetratges projectats a l’Alternativa, per celebrar-ho, és clar, i també per prendre la mida de l’aposta que ha suposat, i que segueix suposant, el format curt, tant per als autors com per al festival i el seu públic. A més de projectar films (amb la participació de diversos convidats), fomentarem el diàleg sobre els diferents aspectes del curtmetratge que la nostra tasca de comissariat ha anat subratllant al llarg d’aquests 25 anys. I reflexionarem entorn dels sentiments i els records que puguin tenir respecte a l’Alternativa els autors pels quals sempre hem apostat i els còmplices que sempre ens donen el seu recolzament.

Aperitiu

Nook

L’Alternativa i Nook estrenem col·laboració, i volem anar escalfant motors abans de la inauguració del 12 de novembre. Per això us convidem a descobrir un programa-aperitiu-sorpresa de 12 curtmetratges que formen part de la secció Hall Enfoca: 25 anys en 25 curts. I és que no tan sols volem celebrar el nostre quart de segle, sinó també aquest format tan versàtil i fèrtil.

Programa-aperitiu-sorpresa (12 films, 87) — 10/11 20 h. Proyecció a Nook

Sessió 6 (30') 18/11, 21h

Programa sorpresa

Programa sorpresa