12-18 novembre 2018

L'Alternativa

Fitxa d'inscripció

Abans d'emplenar el formulari llegeix les bases del festival i recorda indicar-nos un enllaç de visionat o enviar el teu film juntament amb el número de registre que es generarà automàticament un cop hagis enviat les dades del formulari. No acceptem enllaços per descarregar films de servidors FTP ni arxius enviats a través de pàgines d'enviament i descàrrega del tipus RapidShare, WeTransfer o Hightail.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Ficha Tècnica

Per seleccionar més d'una opció, mantingues la tecla Ctrl pressionada.
Per seleccionar més d'una opció, mantingues la tecla Ctrl pressionada.

Fitxa Artística

Director

Productor

S'enviarà un correu de confirmació

Equipo

Distribuïdor

Inclou el nom complet dels festivals (5 màx.) i dels premis.

Visionat Film

El festival preveu dues maneres de facilitar el visionat del film:

Online

Inclou l'enllaç web (i la contrasenya corresponent si fos necessari) per visionar el film en una plataforma per compartir vídeos (per exemple Vimeo).
No acceptem enllaços per descarregar films de servidors FTP ni arxius enviats a través de pàgines d'enviament i descàrrega del tipus RapidShare, WeTransfer o Hightail.

DVD

Envia una còpia en DVD del film etiquetat amb el títol, el nom del director i el codi rebut en fer la inscripció en línia. No acceptarem films sense aquest codi.

Miscel·lània

Per a informació interna del festival, selecciona les opcions que creguis que defineixen millor el teu film. Aquesta informació és d’ús intern i no té cap influència en els nostres criteris de programació.

Comprova que has emplenat tots els camps obligatoris i que la informació és correcta. Consulta les bases del festival abans d'inscriure el teu film.