13-19 novembre 2017

L'Alternativa

Fitxa de inscripció

Abans d'emplenar el formulari llegeix les bases del festival i recorda indicar-nos un enllaç de visionat o enviar el teu film juntament amb el número de registre que es generarà automàticament un cop hagis enviat les dades del formulari. No acceptem enllaços per a descarregar films de servidors FTP ni arxius enviats a través de pàgines d'enviament i descàrrega del tipus RapidShare, WeTransfer o Hightail.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Fitxa tècnica

Per a seleccionar més d'una opció, mantingues la tecla Ctrl pressionada
Per a seleccionar més d'una opció, mantingues la tecla Ctrl pressionada

Fitxa Artística

Director

Productor

S'enviarà un correu de confirmació

Equip

Distribuïdor

Inclou el nom complet dels festivals (5 máx.) i dels premis

Visionat Film

Hi ha dues maneres de compartir el visionat del teu film amb nosaltres.
Online

Inclou l'enllaç web (i el password corresponent si fos necessari) per a visionar el film en una plataforma per a compartir vídeos (per exemple Vimeo).
No acceptem enllaços per a descarregar films de servidors FTP ni arxius enviats a través de pàgines d'enviament i descàrrega del tipus RapidShare, WeTransfer o Hightail.

DVD

Envia una còpia en vídeo DVD del film etiquetat amb el títol, el nom del director i el codi rebut a la inscripció online. No acceptarem films sense aquest codi.

Miscel·lània

Omple aquests camps per a informació interna del Festival seleccionant les opcions que creguis que defineixen millor el teu film. Aquesta informació és d’ús intern i no té cap influència en els nostres criteris de programació.

Firma

Comprova que has emplenat tots els camps obligatoris i que la informació és correcta. Consulta les bases del festival abans d'inscriure el teu film.

L'Alternativa ha estat qualificada amb el Certificat AIC 2017

Certificat AIC 2017 - Curtmetratges