16-22 novembre 2015

L'Alternativa 2015

Presentació

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 22a edició. 22 anys fent visible el que està amagat, oferint al públic i als professionals de Barcelona una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la diversitat, la creativitat, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té dues seccions competitives en L'Alternativa Oficials: Llargmetratges i Curtmetratges. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors Panorama de cine nacional i programa familiar. Per la seva part, L'Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta, rica i diversa, al Hall del CCCB.

L'espai per a la formació i el debat es desenvolupa a L'Alternativa Activitats, amb simposi, masterclass, tallers de creació, taules rodones, i que engloba també tallers d'Escoles de cinema, i a L'Alternativa Professionals, que organitza una jornada professional i sessions d'assessorament de projectes.