L'Alternativa Hall

Hall Intercanvis

Des de l’Alternativa Hall seguim apostant pels intercanvis de programació entre festivals afins per prolongar un “cinema de la diferència” que uneixi enigma, gust per l’experimentació i un treball diferencial amb el desig que es rebel·la contra els estàndards i les normes assumint que no li sobren oportunitats per captar la realitat i fer-la perceptible. Mostrarem els programas proposats per Alternative Film/Video Belgrade i Athens Video Dance Project.

Alternative Film/Video Belgrade (Serbia)

Alternative Film/Video de Belgrad, el festival de films d’avantguarda i videoart més veterà dels Balcans, és des de 1982 un antídot contra el cinema i el vídeo comercials i dóna suport a les pràctiques radicals en una celebració de la imatge en moviment. Està organitzat pel Centre Acadèmic de Cinema de Belgrad, que es va constituir el 1958 com a cineclub. El programa de curtmetratges (Post)Socialism Revisited, confeccionat pel programador Greg De Cuir, repassa pel·lícules i treballs en vídeo dels últims cinc anys que tracten l’espai i les condicions de vida (post)socialistes.

Contacte: [email protected]

Amb la col·laboració de:

Athens Video Dance Project (Grècia)

AVDP es va fundar el 2010 amb el propòsit d’explorar la relació entre la pràctica del vídeo i la tradició de la dansa mundial i difondre amb força l’art de la videodansa a Grècia. Amb l’objectiu de crear fermentacions artístiques, les seves activitats inclouen programes educatius i artístics, cursos de formació i tallers, projeccions de videodansa, produccions d’arts escèniques i videodansa i projectes de creació de xarxes de col·laboració en l’àmbit local i internacional.

Contacte: [email protected]

Amb la col·laboració de: