Panorama

To shoot an elephant

Continuem donant suport enguany als creadors nacionals amb la projecció d’una selecció de llargmetratges en sala de cine, sempre amb el director o productor com a convidat perquè presenti la seva obra davant del públic.

En aquest espai. desitgem mostrar al públic de Barcelona una selecció d’obres realitzades per cineastes espanyols durant els darrers dos anys. Treballs personals que indaguin en el llenguatge cinematogràfic, tot aportant una mirada innovadora i original que trenqui estructures convencionals i que ens exigeixi una participació més activa i reflexiva.

Quatre són els llargmetratges que presentarem en aquesta edició, dos documentals i dos llargmetratges de ficció, com a mostra d’una cinema plural i divers que investiga i s’arrisca per construir altres veus, altres mirades al mirall.

Els films són els següents: Blow Horn, segon film com a director del reconegut productor Lluís Miñarro; To shoot an elephant d’Alberto Arce i Mohammad Rujailah; Ori de Miguel Ángel Jiménez; i Finisterrae, la interessant òpera prima de Sergio Caballero.


Films

Blow Horn
Lluís Miñarro (Espanya)

Finisterrae
Sergio Caballero (Espanya)

Ori
Miguel Ángel Jiménez (Espanya / Geòrgia)

To Shoot an Elephant
Alberto Arce, Mohammad Rujailah (Espanya / Palestina)