Escoles de cine del món. Activitats

Escoles de cine del món

Continuant amb la filosofia pedagògica de la secció Escoles de cinema del món, des de l'Alternativa, i en col·laboració amb escoles d’audiovisuals de Madrid i Barcelona, hem organitzat una sèrie de tallers dirigits a joves creadors, estudiants de cinema i professionals. Una oportunitat única per aprendre més sobre la complexitat de la creació cinematogràfica.

Auditori del CCCB (11-13h)

Dimarts 17
EMAV presenta Mars Picnic, un curt de ciència-ficció realitzat pels alumnes com a projecte final de curs. Un homenatge a les pel·lícules de sèrie B de l’època daurada del cinema fantàstic en 3D anaglífic.

Dimecres 18
9zeros presenta Las viejas tecnologías al servicio de los nuevos creadores. 80 anys després de la invenció del Cine Nic, proposem reprendre el vell invent per adaptar-lo a noves creacions.

Dijous 19
El Màster en Documental Creatiu de la UAB presenta ¿Menys és més?, una xerrada-taller sobre el present i futur de les noves tecnologies aplicades al documental actual.

Divendres 20
ECAM presenta La funció de l’ajudant de direcció, un taller amb exemples pràctics en el qual es descobrirà una de les professions menys conegudes de la indústria audiovisual.

Hall CCCB

Dissabte 21 (20:00h)
ECIB presenta una sessió de VJ feta pels alumnes de l’escola, que destina un espai a la formació en arts audiovisuals digitals i experimentals.

Consultes i informació:
Patricia Sánchez (93 481 57 79), de dimarts a dijous d’11 a 13h.

L'Alternativa
CCCB - Montalegre, 5 - 08001 Barcelona