Llargmetratge

Largometrajes
Ye Che
Ye Che (Tren de nit)
Diao Yi Nan
Xina, 2007
35mm (35mm). 92min. Color. VOSE
Producció: Mk2, [email protected], +33 01 44 67 30 55
Fotografia: Jingsong Dong
Muntatge: Jing Lei Kong
Guió: Diao Yi Nan
Música: Zi Wen
Repartiment: Liu Dan, Qi Dao, Xu Wei, Wu Yuxi, Wang Zhenjia, Meng Haiyan
 
Sinopsis:

Filmada als hostils paisatges industrials de les províncies de l'est de la Xina, Night Train és una meditació minimalista sobre la soledat, el desig sexual i la submissió. Wu Hongyan treballa a l'administració de justícia, on és ajudant en les execucions dels presoners condemnats. Durant els seus dies lliures, continua amb la seva recerca de l'amor en festes per a solters; les històries que allà enceta acaben invariablement malament. Un dia coneix Li Jun, que l'atrau i la terroritza d'igual manera, i que du una fosca existència.

 
Bio: Diao Yi'nan (Xi'an, Shaanxi, 1969) és director, guionista i actor ocasional. Es va graduar el 1992 a la Central Academy of Drama i ha treballat com a guionista amb directors com Shi Runjiu (All the Way) i Zhang Yang (a Spicy Love Soup i Shower). El 2003 realitza el seu primer llarg, Uniform.
 
Festivals:

Menció especial al Festival de cinema Indielisboa (2008), Premi especial del jurat, Premi a la Millor actriu i Premi de l'Associació de Directors de Cinema al Buenos Aires Festival Internacional de Cinema Independent (2008).