Llargmetratge

Largometrajes
Momma
Momma's Man (L'home de la mama)
Azazel Jacobs
Estats Units, 2008
35mm (S16mm). 94min. Color. VOSE
Producció: Alex Orlovsky, Hunter Gray, [email protected], +1 646 298 5019
Fotografia: Tobias Datum
Muntatge: Darrin Navarro
Guió: Azazel Jacobs
Música: Mandy Hoffman
Repartiment: Matt Boren, Ken & Flo Jacobs, Dana Varon, Richard Edson
 
Sinopsis: Momma’s Man relata el dilema cada vegada més angoixant que ha d’afrontar Mikey, un jove marit i pare que passa pel loft dels seus pares a Nova York durant un viatge de negocis i que es troba emocionalment incapaç d’anar-se’n. La pel·lícula és un homenatge als pares del realitzador (el realitzador d’avantguarda Ken Jacob i la pintora Flo Jacobs, que interpreta la mare i el pare de Mikey) i alhora una visió perspicaç i plena d’un astut humor sobre una experiència universal: la por a fer-se gran.
 
Bio: Azazel Jacobs (1972) va estudiar cinema a SUNY Purchase i a l’American Film Institute de Los Angeles. Els seus primers fils van ser Kirk and Kerry (1997), Nobody Needs To Know (2003) i The GoodTimesKid (2005). Momma’s Man es va estrenar als Estats Units l’estiu passat i d’aquí a poc ho farà a França, Anglaterra i Grècia.
 
Festivals:

Premi a la Millor distribució al Festival Internacional de Cinema Indielisboa (2008). Ken Jacobs, director de Momma's Man  va guanyar el premi al Millor curt al Festival Internacional de Cinema Slamdance amb el seu curt Kirk and Kerry, el 1997.