Animació

Animación
Irinka et Sandrinka
Irinka et Sandrinka (Irinka i Sandrinka)
Sandrine Stoïanov, Jean-Charles Finck
França / Bèlgica, 2007
35mm (35mm / Digital Technology ). 16min. Color. VOSC
Producció: Arnaud Demuynck (Les Films du Nord), Marc Jousset (Je Suis Bien Content), [email protected], +33 0 320111130
Guió: Sandrine Stoïanov, Jean-Charles Finck
Música: Anahit Simonian, Taraf de Clejani
 
Sinopsis: Cinquanta anys separen Irene i Sandrine: una pertanyia a la noblesa russa que va presenciar la caiguda del règim i que va ser adoptada per una nova família; l’altra va créixer somiant en una Rússia antiga de conte de fades.
 
Bio:

Sandrine Stoïanov va estudiar Belles Arts i després va organitzar un taller d’animació i de guionatge gràfic a l’escola d’animació Gobelins, a París. Ha treballat com a dissenyadora de decorats i personatges per a televisió i llargmetratges, entre els quals s’inclou Persepolis. Irinka et Sandrinka és el seu primer curt, en el qual ella dóna forma a les memòries de la seva tieta russa.

 
Festivals:

Festival Internacional de Cinema Indielisboa (2008), Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand (2008), Festival Internacional de Cinema per a joves de Fundão -Imago, Festival de Cinema Independent d’Osnabrück (2008)…

Premi del Públic, Festival Cinema Independent d’Osnabrück (2008), Premi Procipep, Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand (2008), PremiRTP2 Onda Curta, Festival Internacional de Cine Indielisboa, Menció Especial del jurat i premi Myspace, Festival Internacional de Cinema per a joves de Fundão -Imago (2008).